I januari höga ljud händer inte ofta, och i Ryssland ännu ovanligare. För en fast överföring som "Höjdpunkt" kommer att representera landet under våren skede av Champions League. Någon kommer att säga att CSKA är inte sämre än att Petrograd, men att nivån av Hulk eller kampen laget långt. Hur "Zenit" bra i Europa har vi sett i den nuvarande säsongen. Församlingar Andre Villas-Boas första kom i slutspelet av de mest prestigefyllda European club turneringen, men märkbar slip i mästerskapet. En kort bänk, multiplicerat med gräns, gjorde sig påmind. I januari, Zenit kommer att rätta till situationen. Låt oss se vem som "Höjdpunkt" är det verkligen behövs. Observera att för att delta i Champions League-blå-vit-blå kan bara säga tre nya spelare.
FÖRSVAR
Yuri Zhirkov (Dynamo Moskva) Ålder: 32 år Kostnad: 3 miljoner euro Övergången sannolikhet: hög

En mångsidig spelare som fram till sommaren var associerad avtalsförpliktelser med Dynamo. Förutsatt att laget kan lämna Domenico criscito, Zhirkov kommer att komma till hands, men utbytet är inte likvärdiga. Italienska 29 år gamla, ryska, 32 år. Som ett alternativ för strid i Premier League, Zhirkov sak, men i Champions League försvarare "Höjdpunkt" är inte en assistent. Det verkar som att Ryssarna, som faller inom tillämpningsområdet för intressen blå-vit-blå, som behövs för Premier League. För Zhirkov, säger hans mångsidighet och förmåga att spela som ytter.
Branislav Ivanovic (Chelsea) Ålder: 31 år Kostnad: 17 miljoner Euro Övergången sannolikhet: låg
En annan veteran, men med stor erfarenhet. Intresset för den Serbiska visar de ledande klubbarna i Europa. Bland dem St. Petersburg "Höjdpunkt". Den ryska rötter av Roman Abramovich kan bidra till att föra försvarare på "Petrovskij", men den viktigaste frågan – varför? I Europa I. "Zenith" hjälper inte, eftersom det redan spelat för Chelsea i sommar och team ersättas coach. Allt annat Branislav, som en gång spelat i "Loket", att inte få någon (betclic se) yngre. Spelaren själv har erkänt att han vill stanna i Chelsea.
Om intresse "Zenith" till andra försvarare har inte rapporterats. I denna situation, är en väg ut. Villas-Boas behöver för att hålla criscito och tecken Zhirkov, som enkelt passar in i den gräns.
Den Colombianska kan komma att domstolen "Höjdpunkt". Om Petersburgers kommer att kunna förhandla med inter, han kommer att vara ett bra komplement till artisterna i den Centrala axeln. Den här säsongen, lagets främsta tränare som används nio Mittfältare, bland vilka de flesta av alla spelade Danny och Witsel – 17 och 18 respektive spel. I januari, "Zenit" kan lämna Alexander Ryazantsev, Viktor Fayzulin är fortfarande traumatiserad. Om vi till detta lägger den potentiella försäljningen av Axel, som är Juventus, AC Milan och ett antal klubbar, guarín. Pressen rapporterade att mittfältaren har kommit för att föra samtal. Jag kan inte nog betona det faktum att den Colombianska är bekant med Villas-Boas att arbeta i Porto.
mer: xspelbolag.com