Og så forvirret ung mann, Artem på den tiden var bare tjue, reiste seg og svarte på spørsmål fra journalister som hendte helten i kampen. Han er ikke vant til en slik oppmerksomhet fra pressen, bekymret, ble litt tunge-bundet. Kanskje noen har inntrykk av at Fratria enklere å gjenta dine mål på feltet enn å snakke om dem. Og jeg følte at Artem ønsker å spille igjen og igjen, gi passerer og score med sin venstre, lovende til å bli gull til venstre. Han hadde en flott høst, og scoret et par mål, og har blitt veldig viktige spillere i Fratria ensemble. Debuterte på landslaget i Russland, noe som førte til en desperat kamp for en plass i Euro. Han kunne og burde ha vært leder i mange år framover. Helse skuffe. Traumer traumer. Lysken, musklene, kne, Achilles. Kom ut, spilte bra, blinket igjen i sykestue. Klarte å opprørt ikke er en fremmed for meg selv Leverkusen å score et unikt mål å lede Moskva "Dynamo" og Golden ball "Zenith" på "Petrovskij". Men det ble behandlet mer. De mest krenkende at ikke alle skader rootless mottatt i kamper eller trening. Blir selavka snill og pålitelig, han i løpet av ferien dro for å spille fotball med venner og rett og slett gode bekjente. Og denne godhet noen ganger gikk sidelengs.
Og her "Fratria" har begynt å endre seg. En av lagets arrangementer Artyom ikke altfor høflig snakket med en ukjent solid mann å spørre for mange spørsmål. Spilleren, som mer tid i klinikken av Dr. Pfeiffer, og ikke i kommandoen visste at den nye Presidenten Andrei Chervichenko. Ikke ha et forhold. Og mer Tom kjempet med hans sår, mer rykter og historier om det har oppstått. Har noen innenlandske problemer, kutte lønn. Oleg Romantsev fortsatt trodde på Artem, forventet at han ville overvinne motgang. Men ikke alle i "Spartacus", var avhengig av Oleg Ivanovitsj. I løpet av sommeren 2003 Chervichenko sparken legendariske treneren, og problemer begynte for rød-og-hvit ganger. Kort tid før klubben gikk rolig rootless.
Sponsor: Meninger
Husk en cupkamp med "en Uralan" på den lille Fratria stadium av et navn av Igor Netto. Artem tilbrakte hele kampen var en av de beste på feltet, og i slutten scoret av Alexander Filimonov, – trakk en linje under nederlag – 4:0. "Jeg føler meg dårlig for Sasha," - sa etter at spillet, Artyom, er ikke så engstelig og inarticulate. Og lagt til – "jeg ønsker virkelig å spille og score. Lei av å bli behandlet". Hvem visste at dette var den siste mål Artem i "Spartacus". Og kanskje ikke bare i "Spartacus".
Han prøvde å finne seg selv i russisk fotball, men ikke gjorde det. Risiko for skader, men fortsatt fast ufortjent rykte er ikke den mest disiplinerte spiller gjorde utslaget. Flyttet til Aserbajdsjan, og det fungerte ikke. En karriere som lovet en strålende, forsvant. I noen 26 år. Achilles senen ble hans akilleshæl.
Han forsvant av fotball-radar. Om Artem gradvis begynte å glemme, selv de som applauderte hans mål. For noen år siden rootless minnet seg selv, nektet en annen gruppe av rykter. Bor i Sumy, en sønn, fungerer i spill elskere. Fortsatt elsker fotball. Roet de som har ikke glemt, og forsvant fra den informasjonen feltet. Inntil da, før det var slik en bitter grunn til å huske Artem.