Ensinnäkin, katsotaanpa tilastoja. Jos puhumme luoda mahdollisuudet on selvää, että tällä kaudella hän osoittaa parhaan suorituskyvyn: määrä avain kulkee kasvoi 42% verrattuna hänen ensimmäinen kaksi vuodenaikaa Arsenal. Yhteensä lähetyksiä, jos me kiinni tämän vertailun, kasvanut 179%! Jyrkkä indikaattorit Ozila on olemassa useita selityksiä: ensin, se usein vie standardeja, ja toiseksi, sen kumppaneiden, eivät yleensä tuhlata pisteytys mahdollisuuksia ja muuntaa ne tavoitteet.
Mutta tämä ei vähennä ansioita Mesut, jotka aina tilaisuuden tullen on liikkuvan pois pallon alle isku. Jos kaksi ensimmäistä vuodenaikaa, kumppanit käyttäneet mahdollisuudet luoma Ozil, 8.7%, sitten mestaruuden luku on kaksinkertaistunut 16%. On selvää, että kaikki nämä luvut – varaukset, ja paljon riippuu myös siitä, viimeistelijä, mutta edistystä on nähtävissä paljaalla silmällä. Jos haluat palata avain kulkee, jopa huonoimmat Ozila – 3,2 (kausi 2013/14) olisi nyt top 6 (joukossa pelaajat, jotka pelasivat yli 500 minuuttia) – se on David Silva (Manchester city).

Älä unohda, että parantaa niiden suorituskykyä Osilo haittasi vammoja kahden viime vuodenaikaa yhteensä, hän jäi 25 peliä. Myös terveydenhoitajalle ja sai hänen linja hyökkäys on sama Arsenaali, joka oli vaikutusta, yleistä tehokkuutta ryhmä.
Ozil voidaan kuvata termillä "altruisti." Kun muut pelinrakentaja – esimerkiksi, ISCO ja Silva (erityisesti kaaviot 4-4-2/4-2-2-2, jossa Pellegrini) työnnetään eteenpäin Keski-alue, jossa pystyy luomaan suurin vaara, Mesut tekee muita asioita: hän vetää pelaajia, avaa tilat kyljissä niiden kumppaneita.
Tämä on yksi niistä syistä, miksi yksilöiden kuin Aaron Ramsey ja real Madridin Cristiano Ronaldo rakasti pelata hänen kanssaan. Mutta se on myös hyvä koko joukkue, joka on hyökkäys tasapaino. Ozil tekee kaikkensa Olivier Giroud ja Alexis Sanchez fiilikset kentällä. Ja jos annat hänelle enemmän korkean profiilin pelaajia ja rakentaa joukkue hänen ympärillään, tai vain niille, jotka uskovat hänen kanssaan samalla aaltopituudella, voit saada lähes täydellinen joukkue.
Ei paras tapa aloittaa uran Arsenal voi johtua siitä, että se ei ole Ozil oli pakko sopeutua uusiin olosuhteisiin, ja "Arsenal" tottua Mesut. Nyt Saksa keskikenttäpelaaja näyttää kaikki hänen lahjakkuutta ja jalkapallo-älykkyyttä, ja ei tarvitse opiskella tonnia tilastojen ymmärtää sitä.
Juventus aloitti kampanjan jo viidennen peräkkäisen Liigan otsikko erittäin huonosti. Lähempänä päiväntasaajaa Sarja Ja olet kiinni itse ajatella, että he tahallaan meni tällainen siirto, jotta voidaan säilyttää ainakin joitakin vihjeitä juonittelua. Heti Italian media alkoi tosissaan kirjoittaa pois Juventus taistella scudetto, joukkue Massimiliano Allegri käänsi vauhtia ja teki kymmenen voittoja heidän viime 14 pelejä. Vielä "Vanha Rouva" miehittää kolmanneksi taulukossa, mutta jos on pois voiton Udinese Juventus ovat hyvin lähellä leader-kauden – Napoli.
Kuten Udinese, tällä kaudella, joukkue Stefano Mantuano tuottaa sekoitettu vaikutelman. Musta ja valkoinen näyttää, hyvä laatu jalkapallo, mutta voitettuaan maamerkki voitto, esimerkiksi yli vahva Sampdoria, jota seuraa väistämättä epäonnistuminen muodossa menettää pisteitä pelit "Genova" tai "Carpi". Jotain vastaavaa tapahtui alussa kausi, kun "seeprat" lair mestari voitti minimaalinen pisteet ja rikkoa kotiin voittoputki Juventus, joka kesti yli kaksi vuotta. Mutta sitten yksi vanhimmista klubeista Italia "vuotanut" neljä kertaa peräkkäin. "Udinese", koska vaatimaton henkilöstöhallinto ei pysty tarjoamaan kunnollista vastustuskykyä tuttavien Apenniinien Niemimaalla. Näin ollen tuhoisa tappion "Intera" (0:4), "Roma" (1:3), "Fiorentina" (0:4).
lähde: www.urheilu-viikko.com