FUTBAL - CL: Nitra - ŽilinaSkytten enda målet i matchen Sparta European League med Inter Lukas Marecek är Unibet övertygad om att om Bob Dočkal vände i den andra halvan på San Siro straff, skulle hans lag inte förlora. Slutligen, från Italien gick med ett resultat på 1: 2, som dock har förändrats ingenting på att Letensky enhet flyttade in våren playoff första plats i tabellen.

"Det är en dröm att sätta målet här Glädjen jag har så Unibet mycket större eftersom jag är kända shooter, extra huvud,.", Säger Marecek målet 54 minuter, vilket jämfört med 1: 1. Tio minuter senare Dočkal kunde skicka Sparta från straff för att leda, men målvakten Juan Carrizo honom iller.

Vid slutet av det andra ingripande och Eder, bestämde sig för att vinna och Inter Sparta čtyřzápasovou vinnande streak slut. "Det är synd. Vi bosatte, då hade vi straffet och sedan i sista minuten fick vi ett mål," sade Marecek. "Fryser det, för om vi sätter ett mål på San Siro och vi inte vinner, det är synd. Det är en om, men Unibet om vi sätter en straff, så jag tror att vi skulle ha vunnit", tillade han.

Sparta kom till Italien för att stödja omkring två tusen fans som på en nästan tom stadion gäster nästan skapat en hemmiljö. Inter äntligen var ingenting, medan Letná hela processen och se första plats. "Anhängare av Italien och vår makt inte höras. De förtjänar ett stort tack för att ge oss på San Siro Unibet skapat ett hem atmosfär", säger Marecek.

Sparta förfarandet ledde till tränare David Holoubek, vilket skulle licensiera trots saknade laget ville arbeta under våren. "Jag önskar honom, för efter tillbakadragandet tränare Ščasného kastades i vattnet. Och han gjorde det trots skador i truppen. Jag tror denna förändring har gynnat oss. När du Unibet bor, kommer det att bli bra", säger Marecek -spelbolag i sverige.