Tól hetedik helyen a negyedik, egy ilyen váltás tapasztalt labdarúgók Utrecht, aki, hála egyetlen cél Andreas Ludwig, aki végül maradt továbbra sem váltotta be a táblázat ebben a pozícióban volt az ellenfél. Heerenveen ismét nem támadni egy harmadik alkalommal a sorban nem pontszámot. Szintén ő játszotta a tízből mérkőzések nélkül büntetik, Sam Larsson.

Több, mint húsz perc telt el, mire valaki dolgozott az utat egy felvételi lehetőséget. Van der Meer található a bal oldalon a tizenhatos hosszú derekú Zivkovic, aki megtalálta magát jelöletlen Mulder természetesen közel ment csak a kapu mellett. Végül ez Utrecht nem sok elme néhány perccel később, már tolta a pontszámot.

Egy sikertelen sarok rúgni a labdát a jobb oldalon kapott Amrabat, aki elküldte a labdát a doboz Ludwig, aki szintén nehéz prostřelil Mulder szög a lábak között. A vendégek esélyt, hogy már kapni körülbelül fél órával a meccs után, a gond a támadást, de 33 perc alatt csak megerősítette Ghoochannejhad, akinek ügyében végződött sokat azon kívül.

Hogy három perccel később, mielőtt kiskapu volt elég forgalmas háztartás, éppen ellenkezőleg, Thorsby közelebb van a rúd és a kellemetlen helyzetbe bizonyult tečovat kereszt a sarokban negyedben, és a labda végül a kapufa. És a beállítás az első felvonás után a központ a bal által Zeneliho dolgozott az utat a fejét Bijker, de a tér között a három pólus is hiányzott - www.bonusz-online.com/bet365

51 perc fríz egység folytatta útját a szinten azonban Larsson megkísérli mögül mész jelentősen kapus Jensen meglepetés. Hat perccel később egy még jobb helyzetben Kobayashi dolgozott a gyönyörű ťukesu a Larsson, de lövése hiányzott az elterjedés különösen, így Jensen ismét azonnal közbelépett.

Tizenöt perc elteltével a játék, épp ellenkezőleg vezethet, hogy növelje Zivkovic, de teljesen üres kapu büntetőjogilag túljátsszák. És akkor jött egy sor kizárás csak. Csalódott Larsson 83 perc elteltével feleslegesen megbotlott Labyad és után a második sárga lapot, és az azt követő pirosan pakoval területén. És 87 perc elteltével Ludwig taposta a földet Odegaard és ő is nedohrál.